آیا با مزایا و معایب کابینت های گلاس آشنا هستید؟ امروزه اغلب افراد خصوصا خانم های خانه دار، طراحی کابینت مدرن و امروزی را می پسندند. با پیشرفت فناوری، مواد اولیه دکور داخلی خانه نیز به روز شده است. خصوصا کابینت آشپز خانه که دیگر مواد اولیه آن به فلز یا چوب محدود نمی شوند. در طراحی کابینت های امروزی یکی از مواد اولیه، های گلاس است. این ماده به علت داشتن درخشندگی، براقیت و ظرافت، پرطرفدار می باشد. کابینت های گلاس برای طراحی یک آشپزخانه مدرن، انتخابی ایده آل است. اگر چه مزایای های گلاس را نمی توان نادیده گرفت، اما معایبی نیز وجود دارند. مجموعه دیاکو دیزاین معایب کابینت های گلاس را برای آشنایی بیشتر شما شرح خواهد داد.

امکان آسیب ناشی از رطوبت
در صورت نفوذ رطوبت به کابینت های گلاس، امکان باد کردن و تغییر شکل کابینت وجود دارد. محافظت از این نوع کابینت در برابر رطوبت می تواند در حفظ سلامت و طول عمر آن موثر باشد. روش های مراقبتی ویژه ای وجود دارند که با استفاده از آن ها می توانید کابینت خود را از آسیب رطوبت حفظ نمایید.
روش های حل مشکل آسیب رطوبتی در کابینت های های گلاس
یکی از معایب کابینت های گلاس که در کابینت های ام دی اف نیز مشاهده می شود، نفوذ رطوبت است. به همین دلیل رویه آن باید به قدری مقاوم باشد که اجازه نفوذ رطوبت به لایه های خود را ندهد. موارد زیر مناسب ترین راه حل ها برای پیشگیری از آسیب دیدن کابینت در اثر رطوبت هستند.
استفاده از یونیت PVC برای اطراف سینک
قسمت های اطراف سینک ظرفشویی در این نوع کابینت آسیب پذیر هستند. بهتر است قسمت پشت یونیت آن نیز از ورق سه میلی متری باشد و از MDF یا های گلاس در آن استفاده نشده باشد. برای حل این مشکل، استفاده از PVC توصیه می شود.
آب بندی اتصالات برش خورده
در زمان آب بندی ورق برش داده شده، وسواس به خرج دهید. برای پیشگیری از ایجاد مشکلات احتمالی، پس از برش ورق، این قسمت را با چسب مخصوص بپوشانید؛ زیرا اجزای برش خورده صرفا توسط چسب مناسب خود آب بندی می شوند.

آب بندی درز صفحه با T و یا استفاده از صفحات ضد آب
در زمان پوشاندن درز بین صفحات روی کابینت، توصیه می شود از ابزاری به نام تی (T) و چسب مناسب استفاده نمایید. برای حل مشکل آب بندی فاصله بین کاشی و کابینت، از قرنیز استفاده کنید.
تیزی لبه
یکی از معایب کابینت های گلاس، تیز بودن لبه های برش خورده آنها است. این تیزی به دلیل نوع برش ورق ایجاد می شود. برخی از افراد متاسفانه به این موضوع اهمیتی نمی دهند؛ اما همین موضوع به ظاهر ساده، می تواند در کار سبب ایجاد مشکلات متعددی شود.
این مشکل را نمی توان پس از ساخته شدن کابینت برطرف نمود؛ زیرا سنباده زدن سطح کابینت برای گرد کردن لبه ها، امکان پذیر نیست. البته می توان روی بخش های مورد نظر سنباده زد، اما درخشندگی و زیبایی آن قسمت ها را از بین می برد.
لک پذیری کابینت های گلاس
افراد معمولا برای هماهنگی اجزاء آشپز خانه خود، رنگ سفید براق را انتخاب می نمایند؛ زیرا جلوه ای بسیار زیبا به آشپز خانه می دهد؛ اما یکی از معایب کابینت های گلاس رنگ سفید، لکه پذیری بالای آن است. البته در این جنس کابینت، رنگ های دیگر نیز به این مشکل دچار می شوند. برای مثال، ممکن است جای دستان شما روی این کابینت باقی بماند.
مشکلات عنوان شده در بالا سبب ایجاد نمایی کثیف و نا خوشایند در آشپز خانه می شود. برای حل این مشکل، باید این نوع کابینت به شکل پیوسته تمیز شود تا جلوه براق و شفاف خود را حفظ نماید.

خش پذیری کابینت های گلاس
تنها عامل کاهش درخشندگی کابینت های گلاس، لکه پذیری آن نیست. یکی دیگر از معایب کابینت های گلاس، دوام نه چندان مناسب آن در برابر خراشیدگی است. البته این نوع کابینت، در مقابل ضربه مقاوم است؛ اما به علت داشتن ظاهری براق و شفاف، وجود خط و خش و لکه، بسیار نمایان خواهد شد.
نوع مواد اولیه به کار رفته در ورق های های گلاس، بسیار تاثیر گذار است. هرچه این ورق ها کیفیت بالاتری داشته باشند، معایب کابینت های گلاس کمتر خواهد بود. توجه کنید که برای پیشگیری از این مشکل، از هر جسم سخت و نوک تیز روی آن استفاده نکنید.
ورق یک طرفه
یکی دیگر از معایب کابینت های گلاس، یک طرفه بودن ورق آن است. این مشکل در برخی از کابینت ها سطح براقیت را کاهش می دهد. این عیب زمانی نمایان می شود که یک طرف کابینت دارای یک لایه پلکسی براق بوده و سمت دیگر آن درخشندگی نداشته باشد. جهت دولایه کردن این گونه ورق ها، باید از یک ورق دیگر نیز استفاده شود. این دولایه کردن سبب ایجاد مشکل جدیدی می شود و آن، زیاد شدن ضخامت ورق و سنگینی دوچندان آن است.

کیفیت های گلاس خارجی و ایرانی
میزان کیفیت ورق های های گلاس بستگی به سطح کیفی مواد اولیه، تکنولوژی و نحوه ساخت تولید کننده دارد. نمی توان به صراحت گفت که ورق خارجی بهتر از جنس ایرانی است. در این جا توصیه میکنیم که از ورق های بدون طرح استفاده نمایید؛ زیرا این گونه ورق ها عیوب سطح کابینت های گلاس را بیشتر می پوشاند.
برای تشخیص میزان کیفیت، یک تست ساده را انجام دهید. یک تکه از ورق های گلاس را بردارید و در مقابل یک منبع نور، مانند لامپ، قرار دهید. هر اندازه که انعکاس تصویر لامپ در ورق، موج کم تری داشته باشد، کیفیت آن ورق بالا تر خواهد بود.
سخن پایانی
داشتن یک آشپزخانه با کابینتی زیبا، آروزی هر خانم خانه داری است. شما نمی توانید کابینتی را پیدا کنید که هیچ ایرادی نداشته باشد، حتی اگر از گران ترین مواد اولیه درون آن استفاده شده باشد؛ اما می توانید با مراجعه به وب سایت دیاکو دیزاین از مشخصات فنی، مزایا و معایب هر نوع کابینت آگاهی پیدا کنید و با داشتن این آگاهی، معایب کابینت های گلاس انتخابی خود را کاهش دهید. مجموعه ما ارائه دهنده بهترین کابینت ها و ابزار دکوری است. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
دیاکودیزاین
سوالات متداول
چه مزایا و معایبی برای کابینت های گلاس وجود دارد؟
کابینت های گلاس دارای مزایا و معایب مختلفی هستند. مزایا شامل درخشندگی، براقیت و ظرافتی است که به آشپزخانه مدرن و زیبایی میبخشد. این نوع کابینت مناسب برای طراحی آشپزخانههای مدرن است. اما معایب نیز وجود دارد، از جمله آسیبپذیری در برابر رطوبت که میتواند باعث باد کردن و تغییر شکل کابینت شود. همچنین، خشپذیری و لکهپذیری که میتواند ظاهر زیبای کابینت را تحت تأثیر قرار دهد.
چگونه میتوان مشکلات ناشی از رطوبت را در کابینت های گلاس را رفع کرد؟
برای رفع مشکلات ناشی از رطوبت، میتوان از روشهای مختلفی استفاده کرد. مثلاً، استفاده از یونیت PVC در اطراف سینک به عنوان یک راهحل برای جلوگیری از نفوذ رطوبت است. همچنین، آببندی اتصالات برش خورده و استفاده از صفحات ضد آب میتواند به کنترل آب و رطوبت کمک کند.
بدون دیدگاه