

با ما در ارتباط باشید
برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت انواع کابینت هاس گلاس با ما تماس بگیرید.
از شروع تا پایان کار در دیاکو دیزاین به چه صورت است؟
طراحی 3 بعدی
در ابتدا با توجه به مکان مورد نظر و سلیقه مشتریان طرح اولیه ای توسط نرم افزارهای مربوطه با تائید مشتری محترم طراحی می شود .
ساخت و تولید
بعد از تائید نهایی طرح، طراحان دیاکو به ساخت و تولید محصول مورد نظر در بازه زمانی گفته شده می پردازند. در این مرحله از بهترین متریال ها استفاده می شود.
نصب و تحویل
طراحان دیاکو محصول ساخته شده را در بازه زمانی مقرر نصب می کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تحویل مشتریان محترم خواهند داد.
با ما در ارتباط باشید
برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت انواع کابینت هاس گلاس با ما تماس بگیرید.
مزایای استفاده از خدمات دیاکو دیزاین
قیمت مناسب
کیفیت بالا
تحویل به موقع کار
زیبایی هر آشپزخانه ای به کابینت های آن وابسته است. امروزه انواع بسیار زیادی از کابینت ها وجود دارد که هر کدام ویژگی ها و مزایای مخصوص به خود را دارند. کابینت ها علاوه بر زیبایی سبب استفاده مفید از مکان و نظم دهی به لوازم داخل آشپزخانه می شوند.
با پیشرفت علم، تجهیزات آشپزخانه نیز به روز شده اند. در گذشته اغلب کابینت های آشپزخانه از جنس فلز و در رنگ سفید بود که کیفیت زیادی نداشت و در اثر استفاده و ریختن آب روی آن دچار زنگ زدگی میشد. اما کابینت های نسل جدید دیگر این مشکل را ندارند. علاوه بر این رنگ ها و طرح های متنوعی از این کابینت ها وجود دارد که افراد می توانند با توجه به دکوراسیون منزل خود آن را انتخاب و خریداری کنند.
کابینت های، های گلاس از جنس چوب مقاوم یا همان ام دی اف ساخته شده اند که در ساخت آن از روکش پلاستیکی و براق استفاده شده است. این روکش در طرح ها و رنگ های متنوع تولید شده و باعث خاص بودن این کابینت ها می شود. علاوه بر زیبایی، این کابینت ها قابل شست و شو هستند و لکه های روی آن به راحتی تمیز می شود.
متریال کابینت های گلاس
معمولا بدنه و مغز اصلی کابینت های گلاس همان چوب MDF است که توسط روکشی براق و شفاف پوشانده شده است. این ورق ها، های گلاس نام داشته و از نوعی پلاستیک شفاف و براق مانند شیشه ساخته شده اند. این روکش ها زیبایی و دوام کابینت های های گلاس را چند برابر کرده است.
روکش های گلاس چه انواعی دارد؟
یکی از محبوب ترین روکش ها برای کابینت های آشپزخانه، های گلاس است. این روکش ها ظاهری شکیل داشته و به دلیل شفاف بودن خود سبب انعکاس بیشتر نور در آشپزخانه می شوند. این روکش ها انواع متنوعی دارند که در ادامه ویژگی های هر کدام را بیان می کنیم:
اکریلیک، پوششی شیمیایی و غیر سمی است که درخشندگی فوق العاده ای دارد که برای تولید روکش های گلاس از آن استفاده می شود. این پوشش به انعکاس نور کمک کرده و باعث می شود فضای آشپزخانه بزرگ تر به نظر برسد. علاوه بر این، براق بوده و با سرامیک های آشپزخانه هم خوانی دارد. از دیگر ویژگی های روکش اکریلیک می توان موارد زیر را نام برد:
روکش های اکریلیک به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود از سایر روکش ها گران تر هستند. دقت داشته باشید که این روکش برای کابینت های منحنی مناسب نیست. علاوه بر این به دلیل شفافیت بسیار بالا سریع تر از سایر روکش ها کثیف شده و نیاز به تمیزی مداوم دارند. مقاومت آن ها در برابر ضربات نیز کمتر از انواع دیگر روکش ها است.
یکی دیگر از انواع روکش های کابینت چوبی، ترموفویل است. برای ساخت این روکش لایه نازکی از وینیل توسط چسب یا فرایندهای حرارتی بر روی سطح مورد نظر قرار می گیرد. این روکش ها طرح ها و رنگ های متنوعی دارند که می توانید بر حسب سلیقه خود آن را انتخاب کنید.
روکش های ترموفویل به مرور زمان تغییر رنگ نمی دهند، به همین دلیل برای آشپزخانه های آفتاب گیر بسیار مناسب هستند. قیمت این روکش نیز از انواع دیگر مناسب تر است. این روکش مقاومت بالایی در برابر حرارت ندارد؛ بنابراین برای استفاده از آن در مجاورت اجاق گازها نیاز به لایه محافظ است.
لاک پوششی سخت و مقاوم به همراه رنگدانه ها است که بعد از اتمام فرایند ساخت روکش روی آن کشیده می شود. این روکش براق است و استحکام بیشتری به کابینت می بخشد. البته استحکام آن به اندازه سایر روکش ها نیست و برای آشپزخانه هایی که استفاده چندانی از آن نمی شود، مناسب است.
لاک پوششی مقاوم است که مانع از نفوذ آب به درون کابینت می شود و از پوسته پوسته شدن آن جلوگیری می کند. این پوشش به راحتی قابل تمیز کردن است و طول عمری بین 8 تا 10 سال دارد.
توجه داشته باشید که پوشش لاک در برابر شوینده های قوی و بخار آب مقاومت کمی دارد؛ بنابراین نباید آن را در معرض این مواد قرار داد. البته این پوشش بعد از خرابی قابل ترمیم و پرداخت است.
تفاوت کابینت های گاس با دیگر کابینت ها
یکی دیگر از کابینت های بسیار مقاوم، کابینت های پلی گلاس هستند. این کابینت نیز همانند کابینت های گلاس از ام دی اف تشکیل شده است. تنها تفاوت آن با کابینت های گلاس در روکش بیرونی آن است. در کابینت های پلی گلاس، بر روی سطح MDF، لایه ای از جنس ملامین کشیده شده و سپس بر روی آن لایه دیگری از جنس پلی استر قرار می گیرد.
ویژگی های کابینت پلی گلاس
شکل ظاهری هر دو نوع کابینت هایگلاس و پلی گلاس مانند هم است. اما پلی استر استفاده شده در کابینت های پلی گلاس سبب مقاومت بالاتر این کابینت نسبت به نوع های گلاس می شود. با این تفاسیر بدیهی است که کابینت های پلی گلاس قیمت بالاتری نسبت به کابینت های، های گلاس داشته باشند.
تفاوت کابینت ها با یکدیگر
چوب به کار رفته یا مغزی هر دو نوع کابینت ام دی اف و های گلاس مشابه و از MDF بوده و تفاوت آن ها در روکش بیرونی کابینت است. روکش کابینت های ام دی اف از جنس ملامین است. اما در ساخت کابینت های، های گلاس از ترموفیل، اکریلیک و لاک استفاده شده است.
تفاوت در این نوع روش سبب مقاومت بیشتر کابینت های گلاس نسبت به کابینت های ام دی اف شده است. ورق های، های گلاس ضخیم بوده و مقاومت بالایی در برابر ضربه و خط و خش دارند. قیمت کابینت های گلاس نیز بالاتر از کابینت ام دی اف است.
کابینت هایگلاس چه مزایا و معایبی دارد؟
کابینت های های گلاس همانند تمام تجهیزات دیگر، مزایا و معایبی دارند که باید قبل از انتخاب و خرید از آن آگاهی کامل را داشته باشید. به عنوان مثال کابینت های گلاس برای استفاده در محیط های سنتی مناسب نیستند و با فضا هم خوانی لازم را ندارند.
مزایا و معایب کابینت های گلاس
به طور کلی می توان 4 مزیت بسیار مهم برای کابینت های گلاس برشمرد که در ادامه آن ها را به طور کامل بیان می کنیم:
یکی از معیارهای بسیار مهم در هنگام خرید کابینت، هماهنگی طرح و رنگ آن با دکوراسیون منزل است. کابینت های، های گلاس در انواع مختلف طرح و رنگ و به صورت سفارشی طراحی و ساخته می شوند تا شما بتوانید با توجه به نیاز و سلیقه خود، آن ها را انتخاب نمایید.
یکی دیگر از مزایای برتر این کابینت ها، قدرت آن ها در بازتاب نور به دلیل سطح صاف و صیقلی آن ها است. این مزیت آن ها را برای استفاده در آشپزخانه هایی که نور کمی دارند، مناسب می کند. با انجام نورپردازی روی این کابینت ها می توان در شب، فضایی آرام و کلاسیک را تجربه کرد.
اغلب این کابینت ها در طرح های ساده و حتی بدون دستگیره طراحی شده اند. کابینت های گلاس برای افرادی که سادگی را دوست داشته و از داشتن دکوراسیونی با رنگ های خنثی لذت می برند، بسیار مناسب است.
سطح کابینت های، های گلاس کاملا صاف و براق است. به همین دلیل لک های انگشت روی آن می ماند و باید به صورت مداوم تمیز شود. نظافت این کابینت ها اصلا کار سختی نیست و تنها با داشتن یک دستمال میکروفایبر ظرف مدت 5 دقیقه امکان پذیر است.
کابینت هایگلاس چه معایبی دارد؟
در کنار مزایای منحصر به فرد این محصول، معایبی نیز وجود دارد که ممکن است شما را برای خرید آن دچار تردید کند. شما باید این مزایا و معایب را در کنار هم قرار دهید تا با توجه به نیاز خود بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. در ادامه به معایب این کابینت ها اشاره می کنیم:
این کابینت ها به دلیل داشتن سطح صاف و صیقلی، همان گونه که براقی و نور را نشان می دهند، هر گونه خراش یا فرو رفتگی را به خوبی نشان می دهند. صفحات کابینت بیشتر از درب ها مورد ضربه یا خراش قرار دارند، به همین دلیل بهتر است صفحات کابینت خود را از جنس های گلاس انتخاب نکنید.
در میان انواع روکش های کابینت های گلاس، تنها آن هایی که دارای روکش اکریلیک هستند در برابر رطوبت و حرارت مقاومت خوبی دارند. دو نوع دیگر ( پوشش لاک و تروموفیل) برای آشپزخانه هایی که استفاده چندانی از آن ها نمی شود، مناسب هستند.
کابینت های های گلاس را نمی توان به خوبی سمباده کشید. زیرا ممکن است روی آن خط بیفتد؛ بنابراین گوشه های تیز آن در هنگام تمیزی ممکن است به دست شما آسیب وارد کند.
سطح صاف و براق این کابینت علاوه بر زیبایی و جلوه خاص خود، اثر انگشت و سایر آلودگی ها را بیشتر به نمایش می گذارند. به همین دلیل لازم است تمیز کردن این کابینت ها روزانه انجام شود. کابینت های، های گلاسی که رنگ تیره دارند نیز به دلیل براقیت بالا، اثرات لک و چربی را به خوبی نشان می دهند.
در این میان کابینت هایی که بدون دستگیره طراحی شده اند، نیاز به تمیزی بیشتری دارند زیرا با هر بار باز یا بسته کردن کابینت، رد انگشت روی آن به جای می ماند. البته همانطور که در میان مزایای این محصول هم بیان کردیم، تمیز کردن این کابینت ها به سادگی انجام می شود.
انواع کابینت های گلاس
کابینت های، های گلاس انواع مختلفی دارند که می توانید بر حسب دکوراسیون منزل خود آن ها را انتخاب نمایید. برخی از این کابینت ها به صورت طرح دار هستند. این طرح ها مشابه سنگ، چوب، فلز یا حتی گل طراحی شده اند که گستره انتخاب را برای شما وسیع تر می کنند.
کابینت های گلاس طرح دار
در کابینت های طرح چوب می توانید انواع رنگ های تیره و روشن و خطوط عمودی و افقی را انتخاب کنید. در کابینت های گلاس با طرح فلز نیز می توانید براقیت سطح روکش را به خوبی مشاهده کنید. در مقابل روکش های، های گلاس طرح دار مات نیز وجود دارد که می تواند برای استفاده در آشپزخانه های سنتی مناسب باشد. کابینت های دارای نقش نیز برای افرادی که این سبک را می پسندند و سادگی و یک نواختی را دوست ندارند، طراحی شده است.
کابینت های بدون دستگیره
در دکوراسیون مدرن عموما کابینت ها را بدون دستگیره طراحی می کنند. در این حالت درب های کابینت با فشار یا در انواع پیشرفته تر به صورت لمسی باز می شود. البته کابینت هایی با دستگیره های مخفی نیز وجود دارد که در گروه کابینت های گلاس بدون دستگیره طبقه بندی می شوند.
این نوع کابینت ها علاوه بر زیبایی و یکنواختی محیط یک مشکل بزرگ دارند، آن هم به جای ماندن رد انگشت روی کابینت بعد از هر بار باز کردن و بستن آن است. این کابینت ها باید حداقل در روز یک مرتبه توسط دستمال تمیز شوند.
دستگیره کابینت های گلاس نیز همانند انواع دیگر کابینت ها در انواع مختلف در بازار وجود دارد که می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون منزل خود آن ها را خریداری کنید. همچنین امکان تعویض این دستگیره ها نیز وجود دارد؛ بنابراین در صورت خرابی یا تغییر دکوراسیون می توانید به راحتی آن ها را جایگزین نمایید.
رایج ترین نوع دستگیره برای کابینت های گلاس، دستگیره های فلزی و بلند است که به صورت عمودی یا افقی روی درب کابینت نصب می شوند. اما شما می توانید با توجه به سلیقه خود از انواع دستگیره شیشه ای، دکمه ای یا طرح چوب استفاده کنید.
جزیره کابینت هایگلاس به چه شکل است؟
کابینت های گلاس گزینه مناسبی برای درست کردن جزیره در آشپزخانه است. از آن جایی که این کابینت ها سطح صاف و براقی دارند، در زمان استفاده برای جزیره، جلوه خاصی به دکوراسیون منزل داده و فضا را بزرگ تر و وسیع تر نشان می دهند.
اگر قصد دارید از این نوع کابینت برای میز جزیره استفاده کنید، بهتر است صفحه روی کابینت را از جنس سنگ انتخاب کنید زیرا اغلب از میز جزیره به عنوان میز ناهارخوری استفاده می شود؛ بنابراین باید صفحه روی آن مقاومت بالایی داشته باشد.
صفحه رویی کابینت های گلاس به چه شکل باید باشد؟
صفحات روی کابینت بیشتر در معرض خط و خش هستند؛ بنابراین باید مقاومت بالایی داشته باشند. صفحاتی که روکش اکریلیک دارند برای صفحات روی کابینت مناسب هستند. در غیر اینصورت باید صفحات کابینت را از جنس دیگری مانند سنگ گرانیت یا سایر روکش های چوبی که مقاومت بالایی دارند، انتخاب کنید.
سنگ گرانیت مقاومت و دوام بالایی داشته و بهترین گزینه برای صفحات کابینت هستند و قیمت بالایی نیز دارند. اگر به علت قیمت بالا نمی توانید سنگ گرانیت بخرید، روکش های مشابه گرانیت را خریداری کنید. این روکش ها از نظر طرح و رنگ بسیار متنوع هستند اما کیفیت و دوام آن ها مانند سنگ نخواهد بود.
کابینت های گلاس چه انواعی دارد؟
اغلب کابینت های، های گلاس از ام دی دف و روکش ساخته می شوند و تقسیم بندی آن ها بر اساس جنس روکش انجام می شود. در ادامه انواع مدل های کابینت های گلاس را برای شما بیان می کنیم:
کابینت های پلی گلاس از کابینت های های گلاس مقاوم تر هستند. این مقاومت به دلیل پوشش پلی استر بر روی ام دی اف است. این نوع کابینت ها براق تر هستند و مقاومت بیشتری در برابر خراش و ضربه دارند.
معرفی انواع کابینت های های گلاس
این نوع کابینت، نسل جدید کابینت های گلاس هستند. در ساخت کابینت لمی گلاس از روکشی با جنس PVC استفاده شده است. این روکش بازیافت پذیر است و مقاومت خوبی در برابر خط و خش دارد. روکش های PVC در برابر نور آفتاب پایداری بیشتری دارند. طول عمر آن ها نیز بالاتر است.
تمامی کابینت های، های گلاس براق هستند و به همین دلیل از محبوبیت خاصی برخوردارند. اما این میزان براقیت در انواع مختلف این کابینت متفاوت است. برخی از این کابینت ها بسیار براق هستند و برخی دیگر به دلیل وجود لایه لاک روی سطحشان براقیت کمتری دارند.
کابینت های گلاس مات واژه ای رایج اما اشتباه در میان کاربران است. گلاس در زبان انگلیسی به معنای براق است و قرار گرفتن آن در کنار واژه مات، بی معنی به نظر می رسد. در ساخت این نوع کابینت ها دقیقا از همان موادی استفاده می شود که در ساخت کابینت های گلاس به کار گرفته شده است اما زمانی که محصول نهایی رنگ مات داشته باشد، به آن کابینت های گلاس مات گفته می شود.
کابینت های مات نیز روکش هایی مانند لاک، ترموفیل و اکریلیک دارند.
کابینت های هایگلاس اکلیلی همان طور که از نام آن ها مشخص است، به گونه ای طراحی شده که انگار بر روی آن اکلیل ریخته اند. این نوع کابینت در زوایای مختلف نور می درخشند.
کابینت های گلاس چه رنگ هایی دارد؟
یکی از مزیت های مهم کابینت های گلاس، تنوع در رنگ آن است. این تنوع امکان استفاده از آن را برای هر دکوراسیونی فراهم می کند. علاوه بر این می توان برای طراحی این کابینت ها از ترکیب رنگ ها استفاده کرد. این ترکیب رنگ زیبای خاصی به آشپزخانه می بخشد.
در صورتی که از کابینت های یک رنگ خود خسته شده اید اما نمی خواهید هزینه زیادی برای تعویض آن بپردازید، می توانید فقط درب های کابینت را تعویض کرده و در رنگ دلخواه خود سفارش دهید. در ادامه به بیان پرطرفدارترین رنگ های کابینت های گلاس به همراه ویژگی های آن می پردازیم.
سفید یکی از محبوب ترین رنگ ها برای کابینت است. رنگ سفید به راحتی با سایر رنگ ها ترکیب شده و جلوه خاصی به آشپزخانه می بخشند. علاوه بر این رنگ سفید، نور را بیشتر از سایر رنگ ها منعکس می کند و برای آشپزخانه های کوچک مناسب است.
از جمله رنگ های مدرن برای طراحی آشپزخانه رنگ مشکی است. رنگ مشکی در صورتی که با رنگ های روشن همراه باشد، زیبایی کابینت ها را دو چندان می کند. بیشتر، افرادی رنگ مشکی را انتخاب می کنند که در سایر بخش های خانه نیز از این رنگ استفاده کرده باشند.
طرح های چوبی از اولین طرح های کابینت های، های گلاس بودند، اما با گذشت زمان همچنان محبوب هستند. این کابینت ها در رنگ های تیره و روشن وجود دارند که می توانید بر حسب سلیقه خود آن را انتخاب کنید. اگر در دکوراسیون منزل خود از گیاهان استفاده می کنید، کابینت های طرح چوب بهترین انتخاب برای منزل شما خواهد بود.
رنگ های قرمز و بنفش از رنگ های جدیدی هستند که برای استفاده در آشپزخانه های بزرگ طراحی شده اند. این کابینت ها را می توان با رنگ سفید یا رنگ های روشن تر ترکیب کرد تا زیبایی بیشتری داشته باشند و فضای آشپزخانه را بزرگ تر نشان دهند.
رنگ های پرطرفدار در کابینت های گلاس
اکثر افرادی که سایر لوازم مورد استفاده برای دکوراسیون آن ها سبز است، رنگ کابینت های خود را سبز انتخاب می کنند. سبز از جمله رنگ های خاص است و ترکیب آن با زرد بی نظیر است.
کابینت های طوسی برای افرادی که به رنگ های خنثی علاقه مند هستند، بسیار مناسب است. ترکیب طوسی با رنگ هایی مانند نارنجی یا بنفش بسیار جذاب است. در نظر داشته باشید که رنگ طوسی به تنهایی آشپزخانه ای بی روح را ایجاد میکند.
استفاده از رنگ نارنجی به همراه سفید، آشپزخانه ای زیبا و دلنشین را برای شما فراهم می کند. فراموش نکنید که استفاده از رنگ نارنجی به تنهایی فضای آشپزخانه را دلگیر و گرفته نشان خواهد داد.
رنگ آبی از رنگ های محبوب در میان افراد است که بیشتر برای استفاده در اتاق کار یا اتاق خواب به کار می رود. اما امروزه از این رنگ برای کابینت های آشپزخانه نیز استفاده می شود.
رنگ قهوه ای از قدیمی ترین رنگ های به کار رفته در انواع کابینت است. این رنگ خنثی بوده و به تنهایی جلوه خاصی ندارد اما ترکیب آن با سفید یا کرم می تواند بسیار جذاب باشد.
تفاوت بین انواع مختلف کابینت
کابینت های گلاس نباید در معرض نور مستقیم آفتاب باشد، مخصوصا زمانی که در ساخت آن از روکش با کیفیتی استفاده نشده باشد. نور آفتاب سبب تغییر رنگ این کابینت ها می شود؛ بنابراین بهتر است از پرده های ضخیم برای پنجره های آشپزخانه استفاده کنید.
کابینت های گلاس در اثر برخورد اشیاء نوک تیز به آن، خراش برمی دارد و این خراش به خوبی در سطح صاف آن نمایان می شود. در نتیجه باید مانع از برخورد اشیاء مختلف با سطح کابینت شوید.
هرگز برای تمیز کردن کابینت های گلاس از شوینده های اسیدی و قوی استفاده نکنید.
بهتر است در انتخاب کابینت های گلاس، مقاوم ترین پوشش (اکریلیک) را انتخاب کنید. چون خط و خش های روی این کابینت ها از بین نمی رود. اگر تنها چند درب از کابینت های شما خط افتاده است، می توانید تنها درب ها را تعویض کنید تا هزینه بالایی برای شما نداشته باشد.
تمیز کردن کابینت های هایگلاس بسیار آسان است. برای تمیز کردن آن لازم است یک دستمال میکروفایبر را به آب گرم آغشته کرده و روی کابینت بکشید تا لک ها پاک شوند. اگر روی کابینت لک های چربی افتاده، کافی است دستمال را به شامپو یا مایع ظرفشویی آغشته کنید و بعد اقدام به پاک کردن لکه ها نمایید.
برای تشخیص کیفیت کابینت های گلاس باید به انعکاس نور در آن توجه کنید. کابینت های با کیفیت نور را به خوبی انعکاس می دهند و موجی در آن دیده نمی شود. سطح این کابینت ها بسیار صاف است و تمامی افراد می توانند انعکاس نور را در آن مشاهده کنند.
کابینت های، های گلاس نسل جدید کابینت های مورد استفاده در آشپزخانه هستند که به دلیل تنوع در طرح، رنگ و براقیت بالا، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. بدنه این کابینت ها از MDF ساخته شده و روکش آن از جنس های اکریلیک، لاک یا ترموفیل است.این کابینت ها را می توانید در طرح و رنگ دلخواه خود سفارش دهید تا بیشترین هماهنگی را با دکوراسیون منزل شما داشته باشند. طراحان دیاکو با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه طراحی، ساخت و نصب انواع مصنوعات چوبی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.
مجموعه دیاکو دیزاین با به کارگیری کادری مجرب و متخصص برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه، از به روزترین نرم افزارهای سه بعدی طراحی بهره می گیرند. شما عزیزان می توانید با مراجعه به وب سایت دیاکو دیزاین با خدمات متنوع این مجموعه آشنا شده و پس از مشورت با کارشناسان ما، مناسب ترین طرح را با بالاترین کیفیت انتخاب کنید.
دیاکو دیزاین
بدنه و مغز اصلی کابینت های گلاس همان چوب MDF است که توسط روکشی براق و شفاف پوشانده شده است. این ورق ها، های گلاس نام داشته و از نوعی پلاستیک شفاف و براق مانند شیشه ساخته شده اند.
از مزایای این کابینت ها می توان به تنوع آن ها در رنگ و طرح، قابلیت بارتاب نور و راحتی در تمیز کردن آن اشاره کرد.