

با ما در ارتباط باشید
برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت انواع کابینت ام دی اف با ما تماس بگیرید.
در دنیای امروز یکی از قسمت های اصلی دکوراسیون هر آشپزخانهای وجود کابینت بوده و کابینت ام دی اف جزو انتخابهای اولیه در میان انواع کابینت است. در این مقاله به شما کمک میکنیم که با کسب اطلاعات بیشتر بتوانید انتخابی خوب و مناسب در میان تنوع بی شمار کابینت mdf داشته باشید.
از شروع تا پایان کار در دیاکو دیزاین به چه صورت است؟
طراحی 3 بعدی
در ابتدا با توجه به مکان مورد نظر و سلیقه مشتریان طرح اولیه ای توسط نرم افزارهای مربوطه با تائید مشتری محترم طراحی می شود .
ساخت و تولید
بعد از تائید نهایی طرح، طراحان دیاکو به ساخت و تولید محصول مورد نظر در بازه زمانی گفته شده می پردازند. در این مرحله از بهترین متریال ها استفاده می شود.
نصب و تحویل
طراحان دیاکو محصول ساخته شده را در بازه زمانی مقرر نصب می کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تحویل مشتریان محترم خواهند داد.
با ما در ارتباط باشید
برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت انواع کابینت ام دی اف با ما تماس بگیرید.
مزایای استفاده از خدمات دیاکو دیزاین
قیمت مناسب
کیفیت بالا
تحویل به موقع کار
ام دی اف یا Medium density fiberboard مادهای است که از شکستن بقایای چوب نرم و سخت (مانند خاک اره) ساخته شده و توسط چسب یا رزین به هم متصل میشوند. متریال مورد استفاده و فرآیند تولید، کابینت ام دی اف را بسیار سنگینتر از چوب میکند اما سطح صاف و یکنواختی که دارد امکان رنگ آمیزی ایجاد میکند و درنهایت تختهای بادوام و متراکم حاصل میشود.
ام دی اف به اندازهی چوب طبیعی در برابر تغییرات دما منبسط یا منقبض نمیشود این معنی است که پس از رنگ آمیزی احتمال ایجاد ترکهای بصری و جدا شدن اتصالات وجود ندارد و جایگزین خوبی برای مقاومت در برابر شرایط افزایش رطوبت است. از آنجایی که ام دی اف یک محصول تولیدی است، در مراحل تولید آن، فرآیندهای ارگانیک، مشابه چوبهای طبیعی انجام نمیشود؛ به همین دلیل انتخاب بسیار محبوبی برای کابینتهای رنگ شده به شمار میآید.
هر آنچه درباره کابینت ام دی اف باید بدانید
کابینت mdf را میتوانیم از جهات مختلف دسته بندی کنیم. یکی از این دستهبندیها براساس روکش مورد استفاده در کابینت است که مصرف کنندگان براساس نیاز خود، روکش موردنظر را انتخاب میکنند. انواع کابینت ام دی اف از نظر روکش عبارتند از:
کابینت ام دی اف چه انواعی دارد؟
در این نوع روکش کابینت ام دی اف، ملامین، چسبی (رزین) استفاده میشود. نام دیگر آن HPL است که به دلیل انجام فرآیند ساخت در فشار و دمای بالاتر به این اسم، نامگذاری شده است. از جمله مزایای کابینت ام دی اف لمینت، قیمت مناسب، کیفیت بالا، راحتی در تمیزکاری و تنوع بالا در طرح و رنگ آن است. از طرفی دیگر این نوع روکش در برابر حرارت و رطوبت دوام پایینی دارد و درنتیجه به مراقبت بیشتری نیازمند است.
کابینت ام دی اف هایگلاس از جنس پلکسی گلاس است که سطحی شیشهای و شفاف دارد. قیمت مناسب، وزن پایین، راحتی در تمیزکاری و انتخاب رنگ از مزایای این نوع روکش بوده و مواردی همچون باقی ماندن رد انگشت روی رنگهای تیره، تیز بودن لبههای کابینت و مقاومت پایین در مقابل رطوبت از معایب آن است.
در این نوع روکش کابینت، روکش کاغذی یا رزین با تنوع زیادی استفاده میشود. این نوع روکش کم هزینه و دارای دوام بالا نسبت به حرارت و رطوبت بوده اما وزن بیشتری نسبت به سایر کابینتهای ام دی اف دارد و نسبت به آب آسیب پذیر است.
نوعی از کابینت ام دی اف
افرادی که مایل هستند از روکشهای طبیعی همچون گردو و بلوط برای طراحی کابینت آشپزخانه خود بهره ببرند میتوانند از این نوع روکش استفاده کنند. از مزایای کابینت ام دی اف طرح چوب، استحکام زیاد، زیبایی و مقاومت بالا مقابل رطوبت است اما معایبی همچون هزینه بالا، محدودیت در انتخاب رنگ و نوع چوب نیز دارد.
در این نوع روکش با استفاده از دستگاه CNC نقوش و طراحیهای مختلفی قابل اجراست. مقاومت در برابر دما و رطوبت و عدم پوسیدگی از مزایای کابینت وکیوم یا ممبران است اما حساسیت نسبت به اجسام تیز، ضعف در برابر نور خورشید و امکان کاهش کیفیت به مرور زمان از معایب آن به شمار میآید.
برای ساخت کابینت ام دی اف با روکش PVC از مواد پلمیری استفاده میشود که ساختاری شبیه پلاستیک دارند و به همین دلیل نسبت به رطوبت مقاوم هستند و عمر بالایی دارند. نصب این نوع کابینت راحت بوده و وزن سبکی دارد. از معایب آن نیز میتوان به تنوع رنگی محدود و سازگار نبودن متریال مورداستفاده با محیط زیست اشاره نمود.
کابینت ام دی اف طرح چوب
از جهت ظاهری کابینت ام دی اف به دو دسته کابینت ام دی اف مات و براق تقسیم میشود که در طراحیهای مختلف بسته به سلیقه مصرفکننده و ویژگی های مدنظر انتخاب میشود:
کابینت ام دی اف مات در سالهای اخیر به دلیل القای حس برازندگی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. در این نوع روکش، سطح کابینت بسیار صاف است و در هر زاویه به یک شکل دیده میشود و همین موضوع فضای آشپزخانه را زیباتر میکند. برخی افراد معتقدند که مات بودن کابینت ام دی اف باعث تاریک شدن فضا میشود اما اینگونه نیست و حتی با استفاده از رنگهای روشن فضا بزرگتر و دل بازتر خواهد شد.
کابینتهای ام دی اف براق یا همان هایگلس از متریالهای جذاب و زیبا هستند. این نوع روکش کابینت با گذراندن مراحل تولید خاص حالتی درخشنده دارند که جلوه دکوراسیون آشپزخانه را دوچندان میکنند. کابینت براق دربرابر سایش و ضربه مقاوم است. به دلیل براق بودن این نوع کابینت انعکاس نور در فضا، افزایش پیدا میکند و محیط روشنتر و جادارتر به نظر میرسد.
کابینت های ام دی اف مات
کابینت های ام دی اف چه مزایا و معایبی دارند
کابینت ام دی اف چه رنگ هایی دارد؟
شاید بتوان گفت یکی از سختترین مراحل برای انتخاب کابینت ام دی اف، انتخاب رنگ آن است. در انتخاب رنگ کابینت فاکتورهایی از جمله سبک دیزاین آشپزخانه، اندازه محیط و میزان نوری که در آن وجود دارد؛ مورد توجه قرار میگیرد.
توجه داشته باشید انتخاب کابینتهایی که مدِ روز هستند کار درستی نیست زیرا به سرعت از مد افتاده و مجبور به تعویض آن خواهید شد. به جای آن سعی کنید از طراحیهای سادهتر بهره ببرید. سعی کنید از رنگهایی که در دکوراسیون خانه بیشتر به کار رفتهاند استفاده کنید، اینگونه هارمونی قشنگی به فضا میبخشید.
همانطور که میدانید رنگهای گرم مانند قرمز یا نارنجی انرژیبخش هستند اما در عین حال استفادهی بیش از حد آنها در محیط فرد را به سرعت خسته و دلزده میکند؛ بنابراین توصیه میشود این قبیل رنگها در کنار سایر رنگها ولی به صورت غالب استفاده نشود.
در دکوراسیون مدرن رنگهای سرد و خنک کاربرد بیشتری دارند. این رنگها همچنین میتوانند در اشتهای افراد نیز موثر باشند. توجه کنید که استفادهی زیاد از رنگهای سرد حس افسردگی و دلزدگی القا میکند، بنابراین بهتر است در کنار اینگونه رنگها از رنگهای گرم نیز استفاده شود.
شما میتوانید با داشتن شناخت نسبی در رابطه با رنگبندیها، انتخابی مدرن برای رنگ کابینت ام دی اف خود داشته باشید. به علاوه توجه به دیزاین سایر بخشهای دکوراسیون منزل اهمیت زیادی خواهد داشت. یکی از رنگبندیهای مدرنی که در چند سال اخیر مرسوم شده است استفاده از دو رنگ در کابینت آشپزخانه است. (به پرکاربردترین ترکیبات دو رنگ در بخشهای قبلی اشاره شد)
به طور کلی میتوان گفت وقتی صحبت از مدرن بودن میشود منظور، طراحی ساده و کارآمد است. به عبارت دیگر انتخاب جزییات کمتر و رنگهای خنثی از جمله رنگبندی مدرن به شمار میآید.
انتخاب بهترین رنگ کابینت mdf
در طراحی کابینت ام دی اف بسته به فاکتورهای مختلف میتوان سه نوع طراحی کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن را مطرح نمود. هر کدام از این مدلها دارای ویژگیهای مختص به خود هستند که هم به صورت ساده و هم تجملاتی طراحی میشوند.
ابتدا سراغ پرطرفدارترین سبک کابینت ام دی اف، یعنی سبک کلاسیک میرویم. مدل کلاسیک یا سنتی حس صمیمت و نزدیکی بیشتری بین افراد ایجاد میکند و عموما رنگ آن از جنس چوب طبیعی انتخاب میشود. رنگها و ویژگیهایی که یادآور زمانهای قدیم و خاطرات گذشته است.
در مدلهای نئوکلاسیک نسبت به کابینتهای کلاسیک طراحی سادهتری به کار میرود اما میتوان گفت این نوع کابینت ترکیبی از مدل کلاسیک و مدرن به شمار میآید. اگر مایل هستید از هر دو نوع مدل در دکوراسیون آشپزخانه خود بهرهمند شوید؛ مدل نئوکلاسیک گزینه خوبی خواهد بود.
در مقایسه با مدل کلاسیک، در مدل مدرن سطوح یکدست و طراحیهای ساده بیشتر دیده میشود. سادگی اصلیترین رکن در این نوع مدل کابینت به شمار میآید.
کابینت های ام دی اف چه مدل هایی دارد؟
اولین مرحله در ساخت کابینت ام دی اف اندازه گیری فضای آشپزخانه است. ابتدا باید قسمتهایی که کابینت نصب خواهد شد مشخص شده و جای لوازم آشپزخانه نیز مدنظر قرار گیرد. در مرحلهی بعدی نوع طراحی و رنگ کابینت مشخص خواهد شد یا به عبارت دیگر متریال موردنظر انتخاب میشوند، سپس کابینتساز اندازهی برشها و محل قرارگیری لولاها، دستگیرهها و... را مشخص میکند. در مرحلهی پایانی آمادهسازی، قطعات مونتاژ شده و آمادهی نصب در محل موردنظر خواهند شد.
ساخت کابینت ام دی اف
اکنون با توجه به اطلاعاتی که در این مقاله بدست آوردید میتوانید به آسانی انتخابی خوب جهت خرید کابینت ام دی اف داشته باشید. همچین میتوانید به طور اختصاصی با افرادی که در زمینه طراحی کابینت فعالیت میکنند با توجه به فضای آشپزخانه خود مشورت کنید. به طور کلی فاکتورهایی از جمله بودجه، فضای دردسترس، سلیقه، دکوراسیون منزل و... میتواند در انتخاب نهایی شما موثر باشد.
برای چنین فضاهایی عموما رنگهای روشن و خنثی برای کابینت ام دی اف توصیه میشود. اینگونه رنگها فضا را پرنورتر و درنتیجه دلبازتر نشان خواهند داد. مورد دیگری که طراحی کابینت برای آشپزخانههای کوچک باید مدنظر قرار دهید، استفاده از فضاهای پرت و بلااستفاده است. اینگونه در استفاده از فضا، که محدودیت شما بوده است صرفه جویی کردهاید.
کابینت ام دی اف منحنی با استفاده از انحناهای زیبا، امکان دسترسی سادهتر به وسایل آشپزخانه را ایجاد میکند. در کابینت منحنی یا خمیده شکلهای گرد و قوسدار دیده میشود. بسته به سلیقه و کارایی کابینت، نوع منحنی را به صورت محدب (برآمده) یا مقعر (فرورفته به سمت داخل) طراحی میکنند.
اگر به دنبال کابینت ام دی اف از نوع اقتصادی، زیبا و مناسب هستید توصیهی ما، انتخاب کابینت ساده است. استفاده از طراحی، رنگبندی و برشهای مینیمال از ویژگیهای کابینت ام دی اف ساده به شمار میآید. معمولا در این سبک طراحی استفاده از رنگهای ملایم توصیه میشود. به علاوه انتخاب سبک ساده به شما امکان تغییر و ترمیم در آینده را میدهد درصورتیکه برای تعویض و اعمال تغییر در کابینتهایی با طراحی شلوغ و پیچیده محدود خواهید بود.
در طراحی کابینت ام دی اف با جزیره، یک میز در وسط آشپزخانه قرار خواهد گرفت که برای قرارگیری سینک، میز نهارخوری، گاز یا کابینت از آن استفاده میکنند. به علاوه از کابینت جزیره به عنوان کانتر هم میتوان استفاده نمود و درکنار آن صندلی مناسبی نسبت به ارتفاع درنظر گرفت.
در طراحی کابینت جزیره شکل ثابتی تعریف نشده است بنابراین بسته به فضا میتوان از شکلهای هندسی مختلف استفاده کرد. در این سبک طراحی، امکان دید و دسترسی به سایر نقاط خانه برای افراد امکان پذیر است.
نکات مهم در خرید کابینت ام دی اف
بسته به جنس متریال و روکش کابینت ام دی اف ممکن است راهکارهای مختلفی برای تمیز کردن و نگه داری آن به شما توصیه شود. اما به طور کلی تمیز کردن و گردگیری آنها به صورت هفتگی کار را آسانتر میکند. در قسمتهایی که خبری از چربی نیست، گرد و خاک را با پارچهای نمدار گردگیری کنید اما برای پاک کردن لکههای چربی ترکیبی از مایع ظرفشویی و آب توصیه میشود.
توجه داشته باشید حتما بعد از تمیز کردن سطوح، با پارچهای خشک رطوبتِ روی سطح کابینت را بگیرید و در انجام این امر از پارچههای نرم و لطیف استفاده کنید تا روی سطوح خراش ایجاد نشود.
در انتخاب کابینت ام دی اف و جزییاتی همچون روکش و رنگبندی آن، باید فاکتورهای مختلفی مدنظر قرار بگیرد. در این مقاله به پرکاربردترین روکشها و متریال مورد استفاده و انواع رنگبندی اشاره شد. اکنون شما میتوانید با بررسی فضای آشپزخانه خود و رجوع به بخشهای مختلف راحتتر تصمیم بگیرید.
دیاکودیزاین